Jóga stúdiók - Budapesten - 6. kerületiek listája

Downdog Jóga Stúdió

Cím: 1063 Budapest Eötvös utca 26./C  térképen / útvonal ide

A stúdiót azzal a céllal hoztuk létre, hogy lehetőséget adjunk minden nálunk megforduló- a jóga iránt érdeklődő- emberrel megismertetni a rendszeres gyakorlás fantasztikus hatásait. A sok pozitív visszajelzés és visszatérő vendégeink rövidesen beigazolták, hogy törekvéseink jó úton haladnak, egyre több vendégünk számol be életminősége javulásáról, életkedve, életereje visszatértéről. Hisszük és immáron napi szinten (nem 'csak' saját gyakorlásaink, hanem tanításaink során is) tapasztaljuk, hogy a rendszeres jógagyakorlás tényleg 'csodákat tesz'. Segíti előhozni testi és mentális energiáink nagy részét, illetve öngyógyító, ön-regeneráló folyamatokat képes beindítani. Hathajóga Gerincjóga Asthanga Jóga Dinamikus hatha Órák: reggel,délelőtt, délután, este Honlapunk: http://www.downdogjoga.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a jóga stúdió környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 6. kerületében a fenti jóga stúdió (Downdog Jóga Stúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • villamos: 4, 6
  • busz: 105

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem