Annapurna Jógastúdió

Cím: 1067 Budapest, Podmaniczky u. 39.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Jóga nyújtás
Hatha Jóga
Gerincjóga
Astanga Jóga



Podmaniczky – Csengery utca sarok, bejárat a Csengery utca felől Ha a derékfájás már mindennapossá vált, nehezen mozgatod sajgó végtagjaid, nyugtalanul, és keveset alszol, vagy úgy érzed, nincs öröm az életedben, akkor itt az ideje, hogy másképp gondolkodj a testedről, próbáld ki a Hatha jógát, a Gerincjógát, vagy az Astanga Jógát! Az jóga lazítja az elmét, lassítja a légzést, és teljes mértékben a jelenre koncentrál, így könnyebb megszabadulni a régi, lelki gyötrelmektől, amelyek bénítólag hatnak az agyműködésre is. Felejtsd el a fájdalomcsillapítókat, és ismerkedj meg a jóga csodálatos világával! Tedd aktívvá ismét a tested, hogy könnyebben küzdjön meg a betegségekkel! Mindezt könnyedén, egyszerűen: Jóga Budapesten, a Nyugati térnél. Weboldal: http://www.annapurnajoga.hu Kiváló tömegközlekedés: Metró: Kék metró, Nyugati Pályaudvar megálló, 2 perc séta Villamos: 4-es, 6-os villamos, Nyugati Pályaudvar megálló, 2 perc séta Trolibusz: 72-es busz, Izabella utcai megálló, 2 perc séta visszafelé


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a jóga stúdió környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti jóga stúdió (Annapurna Jógastúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 9
  • trolibusz: 72, 73, 76
Térkép

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem