Jóga stúdiók - Budapesten - 13. kerületiek listája

Margitszigeti Jóga

Cím: Budapest XIII. Margitsziget  térképen / útvonal ide

Jógaórák a margitszigeti Nagyréten! A nagy sikerrel útjára indult eseménysorozat idén is folytatódik! Fontos, hogy futás után az izmok, ízületek védelme érdekében nyújtsunk is! A jóga célja a test ízületstatikájának és izomegyensúyának helyreállítása! Szabadtéri jógaóráinkhoz bárki csatlakozhat! Honlap: http://www.margitszigetijoga.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a jóga stúdió környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 13. kerületében a fenti jóga stúdió (Margitszigeti Jóga) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 26, 226

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem