Rózsaliget Jógastúdió

Cím: 1108 Budapest, Tavas utca 1/C  (térkép, utcanézet lejjebb)

Jógastúdió a Rózsaliget lakóparkban, a szolgáltatóházban. Gyere és próbáld ki Te is! Nem baj, ha még sosem jógáztál, így is örömet lelsz majd benne, és különböző foglalkozások közül választhatsz. Napközben gerincjóga, baba-mama jóga, kismama jóga, női jóga, esténként gerincjóga, hatha jóga, dinamikus jóga és pilates órákkal várunk Mindenkit! Az első alkalom ingyenes! Augusztustól már masszázs is működik a Stúdióban: Irodai masszázs (15-20 perc) Wellness masszázsok (méz, csoki, olaj, só) Talp masszázsok (csakra, reflexzónás, thai, bambusz) Energetikai kezelések (Meridián arcmasszázs, blokkoldó kezelés, ősi indián módszer alapjaival) Egyéb információ, bejelentkezés, telefonszám és órarend facebookon: http://facebook.com/rozsaligetjoga


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 10 kerületében a fenti jóga stúdió (Rózsaliget Jógastúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 85, 85E, 98, 117, 201E, 202E, 217, 217E
Térkép

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem