Jóga stúdiók - Budapesten - 19. kerületiek listája

Három Lótusz

Cím: 1196 Budapest Fő utca 99.  térképen / útvonal ide

A Három Lótusz Jóga-, Masszázs-, Szépségműhelyben olyan szakemberekből álló csapat szolgálja ki a vendégeket, akik meggyőződése szerint a szellem, a lélek és a test harmóniája segít elérni a teljességet. A külső és a belső összhang megteremtéséhez egyaránt elengedhetetlen a mozgás, a pihenés. A Jógaműhely széleskörű választási lehetőségeket kínál azoknak is, akik a szellemiséget és az ősi jóga gyakorlatok filozófiai hátterét keresik, és azoknak is, akik a jógát a mozgás kedvéért gyakorolják. A Masszázsműhely képzett masszőrjei, terapeutái minden „követ” és izmot megmozgatnak annak érdekében, hogy asztalukról, szőnyegükről felkelve a vendégeik megújultnak, egészségesebbnek, fiatalabbnak, felfrissültnek érezzék magukat! A belső ragyogás, az önbizalom, az önelfogadás elsődleges feltétele, hogy a testünket szépnek és tisztának érezzük. Ehhez nyújtanak segítséget a Szépségműhely fodrászai, kozmetikusai, kézápolói, műkörömépítői és pedikűrösei. Honlap: http://haromlotusz.hu


Budapest 19. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 19. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 19. kerületében a fenti jóga stúdió (Három Lótusz) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 151

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem