Jóga stúdiók - Budapesten - 16. kerületiek listája

Infinity jóga és masszázs stúdió

Cím: 1164 Budapest Vágás utca 9.  térképen / útvonal ide

Termünk különlegessége a Hammockon( függőhinta) végzett gyakorlatok fordított testhelyzetben, aminek elsődleges célja a tartásjavítás az izmok erősítése és a gerinc mindenirányú átmozgatása. A másik speciális eszközünk a Slackline (rugalmas nagy teherbírású kifeszített heveder) kifejezetten fiataloknak ( 10 éves kórtól) ami a koncentráció és egyensúlyérzéket fejleszti és a teljes mozgásszervrendszert erősíti és nyújtja. Ezen felül a hagyományos jógaóráinkon kívül a passziv pihenést kedvelőknek is lehetőség van masszázsfajtáink kínálatából választani. Honlap: http://www.infinitystudio.hu


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 16. kerületében a fenti jóga stúdió (Infinity jóga és masszázs stúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 174, 175

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem