Jóga stúdiók - Budapesten - 6. kerületiek listája

Alpha Fitt Jóga és Funkcionális Mozgásstúdió

Cím: Budapest VI. Bajza utca 58.  térképen / útvonal ide

Az Alpha Fitt Jóga és Funkcionális Mozgásstúdióban egy helyen található meg a jóga stúdiók nyugalma és az erőedzések, alakformáló edzések hatékonysága. Széles órakínálatában megtalálható a TRX, Kettlebell / Girja, Köredzés, Gymstick, Gerincjóga, Hatha Jóga, Hatha Flow és az Astanga jóga egyaránt. Stúdiónk várja kezdő, újrakezdő és a már mozgás iránt elkötelezett vendégeit egyaránt barátságos árakkal. AYCM, OTP és K&H SZÉP kártya elfogadóhely vagyunk. Honlap: https://www.facebook.com/alphafittyoga


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a jóga stúdió környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 6. kerületében a fenti jóga stúdió (Alpha Fitt Jóga és Funkcionális Mozgásstúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • busz: 105
  • trolibusz: 72

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem