Downdog Jógastúdió

Cím: Budapest II. Margit Krt. 60.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Az első DownDog Jógastúdiót 2012. Januárjában hoztuk létre. Amiben egyedinek és speciálisnak érezzük magunkat, hogy jól képzett oktatóink szívvel-lélekkel tartják óráikat, minden jógaórán személyre szabottan is figyelnek a nálunk jógázó vendégeinkre. Jelenleg már több budapesti helyszínen is várjuk kezdő és haladó vendégeinket: hatha; astanga; dinamikusabb-hatha, vinyasa flow és gerinc- jóga irányzatainkra egyaránt. A DownDog bérletedet bármelyik stúdiónkban megveheted és onnantól kezdve az összes DownDog stúdióban érvényes! Azaz egy bérlettel a város öt kerületében is jógázhatsz. Ne feledd: heti 2- 3 jógaóra növeli a fizikai és mentális állóképességet. Stresszoldó hatásának köszönhetően hihetetlen immunerősítő hatással bír. Az óráinkon gyakorolt ászanák jótékony/gyógyító hatásainak köszönhetően rengeteg betegséget gyógyíthatsz és előzhetsz meg. Egyéni jógaterápiás konzultációra is lehetőséged van időpont egyeztetéssel. Kezdőket is várunk szeretettel! Kapcsolat, további információk: http://www.downdogjoga.hu


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a jóga stúdió környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti jóga stúdió (Downdog Jógastúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6, 17
  • busz: 11, 39, 111
Térkép

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem