Downdog Jóga Stúdió

Cím: 1073 Budapest, Szövetség utca 9.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Hathajóga
Gerincjóga
Asthanga Jóga
Órák: reggel,délelőtt, délután, este
Dinamikus hatha



A stúdiót azzal a céllal hoztuk létre, hogy lehetőséget adjunk minden nálunk megforduló- a jóga iránt érdeklődő- emberrel megismertetni a rendszeres gyakorlás fantasztikus hatásait. A sok pozitív visszajelzés és visszatérő vendégeink rövidesen beigazolták, hogy törekvéseink jó úton haladnak, egyre több vendégünk számol be életminősége javulásáról, életkedve, életereje visszatértéről. Hisszük és immáron napi szinten (nem 'csak' saját gyakorlásaink, hanem tanításaink során is) tapasztaljuk, hogy a rendszeres jógagyakorlás tényleg 'csodákat tesz'. Segíti előhozni testi és mentális energiáink nagy részét, illetve öngyógyító, ön-regeneráló folyamatokat képes beindítani. Honlapunk: http://www.downdogjoga.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a jóga stúdió környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti jóga stúdió (Downdog Jóga Stúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 5, 7E, 7, 8E, 99, 108E, 110, 112, 133E, 178
  • trolibusz: 74
Térkép

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem