Jóga stúdiók - Budapesten - 18. kerületiek listája

Mauna jóga és szépségstúdió

Cím: Budapest XVIII. Üllői út 737.  térképen / útvonal ide

A Mauna Jóga oktatói gárdája szeretettel várja mindazokat, akik jó társaságban, színvonalas környezetben szeretnének a fejlődés útjára lépni testi, lelki és szellemi értelemben. Elcsépelt spirituális frázisok ismételgetése helyett azt tűztük ki célként, hogy mindazokat, akik hozzánk betérnek és velünk együtt elkezdenek dolgozni magukon, segítsük ebben a legjobb tudásunk szerint és a legnagyobb szeretettel. Aki úgy érzi, hogy itt a helye, aki megtapasztalná a jóga útját, vagy egyszerűen csak néhány kellemes órát szentelne egészsége megőrzésének, jöjjön és jógázzon velünk a Maunában! Szeretettel várunk kellemes hangulatú jógatermünkben! Honlap: http://www.maunakozpont.hu


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 18. kerületében a fenti jóga stúdió (Mauna jóga és szépségstúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 50
  • busz: 166, 193E, 236, 236A, 266

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem