Jóga stúdiók - Budapesten - 15. kerületiek listája

Om kuckó

Cím: Budapest XV. Erdőkerülő u 1-7  térképen / útvonal ide

MoBa központ Gyerekjóga, és do-in ( japán meridián jóga) foglalkozások Budapesten több helyen. A gyerekjóga segíti a a helyes testtartás kialakulását, megerősítését,érzelmi intelligencia fejlődését, agyféltekék harmonizálását. A Do-in öngyógyító mozgásgyakorlatok rendszere. A jógából jól ismert légzőgyakorlatokból, kitartott mozdulatok,feszítések sorozatából áll, ugyanakkor önmasszázs elemei is vannak, melyek közül a legfontosabbak az ütögetések, simítások és a pontnyomások. A Do-in gyakorlatokhoz nem szükséges előképzettség, bármely korosztály alkalmazhatja. Rendszeres használatukkal fejlődik testtudatosságunk, elérhetjük, hogy a betegségekkel, stresszel, frusztrációval szemben ellenállóbbak legyünk, problémáinkat könnyebben megoldjuk, jól tudjunk koncentrálni, pihenni. Honlap: https://omkucko.hu


Budapest 15. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 15. kerületi parkolók, parkolóházak között.


térképenútvonaltervezés ide

Budapest 15. kerületében a fenti jóga stúdió (Om kuckó) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 69
  • busz: 7G, 46, 96, 130, 146, 196, 196A, 224, 296, 296A

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?




Kapcsolat | Adatvédelem