Om kuckó

Cím: 1085 Budapest Krúdy Gyula utca  (térkép, utcanézet lejjebb)

Gyerekjóga, és do-in ( japán meridián jóga) foglalkozások Budapesten több helyen. A gyerekjóga segíti a a helyes testtartás kialakulását, megerősítését,érzelmi intelligencia fejlődését, agyféltekék harmonizálását. A Do-in öngyógyító mozgásgyakorlatok rendszere. A jógából jól ismert légzőgyakorlatokból, kitartott mozdulatok,feszítések sorozatából áll, ugyanakkor önmasszázs elemei is vannak, melyek közül a legfontosabbak az ütögetések, simítások és a pontnyomások. A Do-in gyakorlatokhoz nem szükséges előképzettség, bármely korosztály alkalmazhatja. Rendszeres használatukkal fejlődik testtudatosságunk, elérhetjük, hogy a betegségekkel, stresszel, frusztrációval szemben ellenállóbbak legyünk, problémáinkat könnyebben megoldjuk, jól tudjunk koncentrálni, pihenni. Kapcsolat, további információk: https://omkucko.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a jóga stúdió környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti jóga stúdió (Om kuckó) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6, 1956
  • busz: 6, 9
  • trolibusz: 83
Térkép

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem