Anahita Jóga- és Szellemi Központ

Cím: Budapest, XIII. Ker. Kádár utca 10.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Gerincjóga
Csípőnyitó vinyasza flow
Baba-Mama Jóga
Astanga Jóga
Ayurvédikus jóga
Gerincközpontú alapozó jóga
Calligraphy jóga
Etka Jóga
Hatha flow
Alkalmazott jóga



A központ névadója ANAHITA, ez nem véletlen. Ő nem más mint a mi néphagyományukból is ismert szentnek tartott Nagyboldogasszony, a legmagasabb női minőség. Neve jelent vizet, folt nélkülit, tisztát. Nem volt nép aki ezt a legfelsőbb női princípiumot ne tartotta volna szentnek. Azt gondolom, hiszem és tudom, hogy ez a világ akkor tudna újra egészségesebben működni, ha végre felébred szakrális női öntudatunk. Ez egy nehéz út lesz, kemény munkát, rengeteg újjászületést igényel, de a nő szolgálatot vállalt. A női minőség szolgálat. Ez a tanulnivalónk. Szép feladat. Honlap: http://anahita-joga.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a jóga stúdió környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti jóga stúdió (Anahita Jóga- és Szellemi Központ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6
  • busz: 9, 15, 26, 91, 115, 191, 291
Térkép

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem