Jóga stúdiók - Budapesten - 6. kerületiek listája

Darshan Jóga

Cím: 1068 Budapest, Szófia utca 15.  térképen / útvonal ide

Azért hoztuk létre a jógastúdiónkat, hogy megosszuk ennek az 5000 éves tudásnak az átformáló hatását. Az ősi jógikus filozófia tanítása szerint a test, a lélek és a szellem egyenrangú részei a mindenségnek, és a jóga célja az, hogy a teljességbe vigyen vissza bennünket. Iyengar jóga Hatha jóga Gerincterápiás jóga Feszültségoldó jóga Meditáció és relaxáció Stresszoldó jóga Kismama jóga Jóga 50 év fölöttieknek Kezdő jógatanfolyam Dinamikus jóga Yoga in English Honlap: http://www.jogadarshan.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a jóga stúdió környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 6. kerületében a fenti jóga stúdió (Darshan Jóga) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • villamos: 4, 6
  • busz: 105
  • trolibusz: 70, 73, 76, 78

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem