Sukha Yoga Studio

Cím: 1165 Budapest Andocs u. 42.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Cranio szakrális terápia - Lágy finos érintéssel történik a gyógyítás. A kranioszakrális elnevezés a koponya (cranium) és a keresztcsont (os sacrum) latin elnevezéséből ered.
Csakra jóga - Olyan több alkalmas sorozatot indítok el, amikor is az egyensúlyi állapotunkat vizsgájuk, érzékeljük, tapasztaljuk, ízlelgetjük több oldalról 2 órás foglalkozások keretében. Itt lehetőséget kapunk egy belső utazásra Önmagunkba, ezt mozgás meditációval, jógával, és beszélgetéssel segítjük. A foglalkozások egymástól függetlenek, viszont mivel más-más témájúak, ezért más területen érintenek meg bennünket.
Belső műhely - A női minőség holdszerűen láthatatlan, a hold ösvénye nehezen észlelhető, csak ritkán mutatkozik meg teljesen , ezüstös energiája mindenre hatással van. Csöndes utakon, megérzéseken, elhivatottságon, álmokon és csöndességen keresztül közelít a szívéhez, és mikor a válasz közelébe ér, ha fájdalmas is, annyira tele van szeretettel , békével, nyugalommal, hogy le tud mondani a válaszról....feloldódik benne minden félelem és felszabadítja Önmagát!
Hatha jóga - A hatha szónak mély ezoterikus jelentése van. A ha szó alatt a Napot értik, a tha alatt a Holdat. Azaz a hatha jóga a Nap és a Hold, a prána és apána (energiák) egyesülését jelenti.
Gerinc jóga - Fáj a nyakad, a vállad és a derekad? Gyakran vagy feszült? Ülőmunkát végzel? A gerincjóga az egyik legjobb stresszoldó, és az egész testet átmozgató és kilazító foglalkozás.



Kapcsolat, további információk: http://www.sukhayoga.hu


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.

Térkép

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem