Jóga stúdiók - Budapesten - 6. kerületiek listája

Szúrja Jóga- és Egészségközpont

Cím: 1061 Budapest, Paulay Ede u. 25-27.  térképen / útvonal ide

A jógát - jellegéből adódóan - bárki gyakorolhatja, nemtől, kortól és testalkattól függetlenül. A gyakorlatok az élettani hatásaik figyelembevételével sajátosan vannak összeállítva. A jóga az önismeret útja, gyakorlásán keresztűl kifinomul testérzetünk, a befele figyelés képessége felébred. Gyakorlás közben csak magunkra figyelünk, a belső érzeteinkre, a külvilág erre az időre másodlagos lesz. Honlap: http://www.szurja.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a jóga stúdió környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 6. kerületében a fenti jóga stúdió (Szúrja Jóga- és Egészségközpont) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • busz: 9, 105

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem