Ajna Jóga - és Mozgásstúdió

Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 80  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Kundalíni Jóga
Kismama Jóga
Stresszoldó Jóga
Hatha Jóga
Iyengar Jóga



A Hatha szóban a Ha szó napot jelent, a Tha pedig holdat. A nap és a hold, a yang és a yin az energiát szimbolizálják. Mindkét energia egymás ellentéte, mégis egymást állandóan kiegészítve törekszenek az egyensúlyi állapot elérésére. A hatha jóga célja tehát, hogy segítségével egyensúlyt találjunk a yang aktív, és a yin passzív ereje között. Kapcsolat, további információk: http://ajnajoga.hu


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a jóga stúdió környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti jóga stúdió (Ajna Jóga - és Mozgásstúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 19, 49
  • busz: 7, 19, 53, 58, 114, 150, 153, 154, 212, 213, 214, 240
Térkép

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem