Jóga stúdiók - Budapesten - 14. kerületiek listája

Yogashop.hu

Cím: 1141 Budapest Szugló utca 108  térképen / útvonal ide

A jóga gyakorlása a mai világban nagyon népszerûvé vált, mivel kortól, nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül hatékonyan használható életünk teljesebbé tételére. Általa testileg és lelkileg kiegyensúlyozottabbá válhatunk, így teljesebb, tevékenyebb és békésebb életet élhetünk. A különféle eszközök használata egyre jobban elterjed a jóga gyakorlásában, mivel egyre több oktató ismeri fel a segédeszközök hasznosságát a pontosság, a fejlődés és a biztonságos és egészséges gyakorlás területén. A célunk az, hogy minden eszközzel támogassuk ezt a szemléletet. Akár egyéni gyakorló, akár jógatanár valaki, hozzánk egyaránt fordulhat a legkülönbözőbb jóga eszközök tekintetében. Fontos szempont volt számunkra az is, hogy lehetőséget nyújtsunk a jógastúdiók és fitnesz termek jóga-felszereltségének fejlesztéséhez. Honlap: http://www.yogashop.hu


Budapest 14. kerületében a fenti jóga stúdió (Yogashop.hu) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 82

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem