Jóga stúdiók - Budapesten - 14. kerületiek listája

Purnam

Cím: 1141 Budapest Szugló utca 108.  térképen / útvonal ide

A Purnam Yoga & Selfnessben sajátos atmoszférát teremtettünk, melyben mindenki otthon érezheti magát. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez nem egy jógastúdió, nem egy jógaközpont, hanem egy hely, ahová hazatérhetsz, s tömegtől mentesen csendes nyugalomba merülve tanáraink segítségével gyakorolhatod a jógát. Célunk, hogy minél inkább megismertessük, miként használhatók a jóga eszközei a mindennapi élet magasabb szintű megélése érdekében. Személyes fejlődésed a mi érdekünk is. Purnam Yoga & Selfness-t azért hoztuk létre, hogy segítsünk felismerni a környezeti hatásokat annak érdekében, hogy képesek legyünk a hatalmunkban lévő lehetőségek szerint változtatni azokon. Csak így lehetséges az, hogy - békésebben éljünk - felismerjük a testi és lelki egészségünkhöz vezető valódi utat - nyugodtan aludjunk és pihenten ébredjünk - könnyebben megoldjuk a felmerülő problémáinkat - elérjük céljainkat és sikeresek legyünk - és tisztábban lássuk önmagunkat és a világot Honlap: http://www.purnam.hu


Budapest 14. kerületében a fenti jóga stúdió (Purnam) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 82

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem