Body & Yoga Fitness

Cím: Budapest, XVII.Földműves u. 4.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
HATHA JÓGA A tradicionális Hatha jóga gyakorlataira épül a mai összes jógafajta. A Hatha az ősi alap, tulajdonképpen a ma kipróbálható megszámlálhatatlan jógafajta közül az összes Hatha jóga, csak más szempontokra helyezi a hangsúlyt. Hatha jógán a testgyakorlatokra, az ászanákra helyezzük a hangsúlyt, valamint az izmok erősítése és nyújtása is szerepet kap. A hosszabb kitartásokkal végzett testhelyzetek rendkívül hatásosan támogatják az egészség megőrzését, fejlesztik a testtudatot, oldják a stresszt, energikusabbá tesznek és segít az ideális testsúly elérésében. Az óravégi relaxációnak is fontos szerepe van a munka és a hétköznapok során felgyülemlett feszültség, stressz kezelésében.
FUNKCIONÁLIS TRÉNING Funkcionális edzésen állóképességet, erőt, egyensúlyt fejlesztünk különböző eszközökkel és saját testsúlyos gyakorlatokkal úgy, hogy egyszerre több izomcsoportunk dolgozik.
FLOW JÓGA Dinamikus óra, ahol az ászanákat sorozatokba rendezve gyakoroljuk a légzés és a mozgás összehangolásával. Az óra alapját a napüdvözlet nevű gyakorlatsor képezi. Ezzel az átkötéssel áramlunk át egyik ászanából a másikba. Az óra második felében következnek az ülésben végzett gyakorlatok, a hason fekvő- és a fordított testhelyzetű ászanák. A teljes testet átmozgatjuk, nyújtunk és erősítünk is egyszerre, fejlesztjük az egyensúlyérzéket, és a gerincet is karbantartjuk.
AERIAL JÓGA Az „Anti-Gravity Yoga” vagy más néven „Aerial Yoga” egy újabb típusú jóga irányzat, amely módszertanát tekintve Amerikából származik. Az órák fő eszköze a hammock, vagyis egy plafonra erősített szalag, amelyen egyaránt végzünk statikusan kitartott és dinamikus sorozatban összekötött jóga, pilates és olykor a táncból merített gyakorlatokat.
STRETCHING JÓGA Ezen az órán az izmok és a kötőszöveti részek nyújtásán van a hangsúly. A hajlékonyság elérése és megtartása mellett a test izomegyensúlyának kialakítása, az erő és hajlékonyság együttes fejlesztése a cél.
GERINCJÓGA A Gerincjóga egy modern mozgásterápiás rendszer, melynek gyakorlatai az anatómiai alapmozgásokra épülnek, a tradicionális hatha jóga ászanáira (testtartásaira) alapulnak, helyenként könnyítésekkel, a prevenciót előtérbe helyezve.
NMPT + GERINCJÓGA Az NMPT (NATURAL MOVEMENT PATTERN TRAINING) Bene Máté gyógytornász, gerincspecialista módszere, egy olyan komplex rendszer, mely a mozgásszervi problémákat nem helyileg kezelve próbálja megszüntetni, hanem az emberi testet egységében szemlélve, az idegrendszer működését a helyes irányba terelve segít korrigálni a hibás mozgásmintákat, ezáltal segít megelőzni számos gerinc- és ízületi problémát.

További információ: http://www.bodyandyoga.hu


Budapest 17. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 17. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 17 kerületében a fenti jóga stúdió (Body & Yoga Fitness) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 46, 97E, 98, 161A, 161, 161E, 162, 169E, 195, 198, 202E, 262
Térkép

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem