K&H bankfiók

Cím: 8700 Marcali Rákóczi út 21.  (térkép lent)


Szolgáltatások
hitelek - személyi kölcsönök, lakáshitel vásárlásra, felújítási hitel állami támogatással, lakáshitel építésre, felújításra, CSOK állami támogatások és hitelek, babaváró hitel, lakáshitel hitelkiváltásra, hitelkártyák, folyószámlahitelek, szabad felhasználású hitelek
hitelkártya - Dombornyomott érintő hitelkártya-szolgáltatás alacsony kamattal, pénzvisszatérítéssel. Választható asszisztencia szolgáltatások hétköznapi váratlan helyzetekre akár egészség, az otthon, a vezetés, vagy az utazás területén.
mozgáskorlátozottak által is használható
parkolási lehetőség
parkoló elérhető
napi pénzügyek - számlavezetés, online számlanyitás, betétikártya-szolgáltatás, hitelkártya-szolgáltatás
biztosítások - gépjármű, lakás- és utasbiztosítások (kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, casco biztosítás, lakásbiztosítás, utasbiztosítás, társasház-biztosítások, stb.), élet- és nyugdíjbiztosítások, banki termékekhez kapcsolt biztosítások (kiegészítő életbiztosítások bankszámlához, személyi kölcsön törlesztési biztosítás, jelzáloghitel törlesztési és hitelfedezeti biztosítás, választható utasbiztosítás bankkártyához, stb.)
prémium banki szolgáltatást nyújtó fiók
betétikártya-szolgáltatás - Minden MasterCard emblémával ellátott boltban, az interneten és ATM-nél is használható, a számlán levő látra szóló fedezet erejéig lehet fizetni vele, lakossági számlavezetési szolgáltatáshoz igényelhető, a betéti kártyával elérhető összeget egyedi készpénzfelvételi, vásárlási, illetve ezen belül virtuális tranzakciós limit beállításával testre lehet szabni (limitmódosítás) a nap 24 órájában az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásokon (K&H mobilbank és K&H e-bank), vagy a telefonos banki szolgáltatáson keresztül.
ingyenes parkoló rendelkezésre áll
készpénzbefizetős ATM - készpénzbefizetés sorban állás nélkül, azonnali elérhetőséggel. ATM-en keresztül befizetés akár fióki nyitvatartási időn túl is. A befizetett összeg azonnal elérhető lesz a számlán.
kerekes székkel elérhető
A K&H Csoport Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója, melynek tevékenysége kiterjed a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül a prémium banki szolgáltatásra, a befektetési alapkezelésre, a lízingre, az életbiztosításra, a vagyon- és felelősségbiztosításra, valamint az értékpapír kereskedelemre is.
megtakarítások - megtakarítás rövidtávra, befektetések közép- és hosszútávra, megtakarítások adóelőnyökkel

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő08:00 - 17:00
Kedd08:00 - 16:00
Szerda08:00 - 16:00
Csütörtök08:00 - 16:00
Péntek08:00 - 15:00
Szombat
Vasárnap

Térkép

A K&H bankfiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem