K&H biztosító iroda - K&H Biztosító szerződéses partnere

Cím: 8360 Keszthely, Jókai utca 18.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
casco biztosítás - járművünket törés, elemi- és lopáskár esetére is biztonságban tudhatjuk a K&H casco biztosításával, amelyhez többféle csomag is rendelkezésre áll, hogy egyszerűen kiválaszthassuk a számunkra legmegfelelőbb védelmet
társasház-biztosítás - Komplex társasház-biztosítás, mely a társasházi közösség, a társasház tulajdonostársai és a lakásszövetkezetek biztosítási igényeit is lefedi.
A K&H Biztosító élet- és nem-életbiztosításokat nyújt lakossági és vállalkozói ügyfeleknek, saját helyi képviselői hálózatán, illetve a K&H Bank fióki tanácsadói hálózatán keresztül.
kockázati életbiztosítások - Folyamatos díjas kockázati életbiztosítás arra az esetre, ha a biztosított elhunyna, illetve megbetegedne vagy baleset történne vele. Akár az egész család biztosítható egy szerződésben.
utasbiztosítások - Mindegy, mennyi időre utazunk, egy váratlan baleset, megbetegedés vagy poggyászkár bármikor történhet. A baj sokszor a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is bekövetkezik, ezért mindig érdemes utazás előtt utasbiztosítást kötni.
kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás - A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás a gépjármű üzemeltetése során másnak okozott károkat fedezi, így mentesíti a károkozót az anyagi terhek alól. Egy esetleges általunk okozott balesetet követően a gépjármű-felelősségbiztosítás nem csak a vétlen autósnak nyújt térítést: a velünk egy autóban utazók személyi sérülésével kapcsolatban felmerülő vagy tulajdonukban keletkezett kárát is megtéríti. Mivel a velünk utazók az esetek többségében családtagjaink, barátaink, munkatársaink, ezért mindannyiunk számára fontos, hogy egy ilyen esetben ők is maradéktalanul kártalanítva legyenek.
rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás
lakásbiztosítás - családi ház biztosítás, lakásbiztosítás társasházi lakásra, lakásbiztosítás ingóságokra, biztosítás házra és melléképületre
banki termékekhez kapcsolt biztosítások - utasbiztosítás bankkártyákhoz, személyi kölcsön törlesztési biztosítás, jelzáloghitel törlesztési és hitelfedezeti biztosítás, kiegészítő életbiztosítások lakossági bankszámlához, prémium számla- és szolgáltatáscsomaghoz igényelhető prémium életbiztosítási csomag
megtakarítási életbiztosítások - Közép- és hosszú távú megtakarítási célokhoz folyamatosan az élethelyzethez igazított élet-, baleset- és egészségbiztosítási védelemmel; folyamatos megtakarítás a nyugdíjas évekre; pénz kamatoztatása minél nagyobb hozammal és kamatadó-kedvezményekkel, a befektetési lehetőségek széles skálájából választva.

Telefonszám: 36703700212

Térkép

A K&H biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem