Témakör: háztartás

háztartás kulcsszóhoz kapcsolódó szolgáltatások:

  • Háztartásigép szerelők
  • Hűtőgépszerelők - Ha a hűtőgép nem hűt rendesen vagy furcsa zajokat ad, akkor először az alapvető dolgokat érdemes ellenőrizni: ne érje közvetlen napsütés, ne álljon hőforrás közelében, nem használódott-e el az ajtó gumitömítése. Zörgés esetén ellenőrizzük, hogy rendesen vízszintbe van-e állítva. Ha ezek a problémák nem állnak fent, a hűtőgép mégsem működik megfelelően, akkor érdemes szerelőt hívni
  • Mosogatógép-szerelők - A mosogatógép automatikusan meg tudja tisztítani helyettünk a tányérokat és evőeszközöket. A kézi mosogatással szemben, amely leginkább dörzsöléssel távolítja el a szennyeződést, a mosogatógép meleg vízsugárral végzi a tisztítást.
  • Mosógépszerelők - A mosógép rendellenes működésénél először az alapvető dolgokat érdemes ellenőrizni (van-e áramellátás, a szűrő ki van-e rendesen tisztítva, működik-e a vízbevezetés). Ha ezekkel nincs probléma, és a gép mégsem működik, akkor szerelő segítségére van szükség.

Megyék háztartás kulcsszóval kapcsolatos szolgáltatással:

Ha tud olyan helyet, ami hiányzik a listából, vagy egyéb hibát talált, akkor kérjük, jelezze az oldal tetején található beküldőlinken.

A legközelebbi munkaszüneti nap és hosszú hétvégeKapcsolat | Adatvédelem