Asztalos Edit

Cím: 1185 Budapest, Szent Lőrinc sétány 4D  (térkép, utcanézet lejjebb)

Neuroenergetikai kineziológus vagyok, munkámban több más módszert is alkalmazok, mint például egyéni családállítást, rajzelemzést, egyéni beszélgetéseket. A neuroenergetikai kineziológia egy folyamatosan fejlődő és bővülő módszercsoport, a legfrissebb kutatásokat ülteti át az energetika síkjára, így eszközeivel az elakadásokat nagyon pontosan tudjuk beazonosítani és feloldani. Javulás érhető el például tanulási problémákban, testtartási- és mozgásos problémákban, az immunrendszer erősítésében, érzelmi elakadásokban, energiahiányos állapotokban. Összességében az élet minden területén - életviteli kérdésektől a komoly tüneteket okozó panaszokig - lényeges minőségjavulás érhető el. A módszer önállóan is hatékony, de jó kiegészítője lehet bármilyen más kezelésnek is. Nézzen kürül a honlapomon vagy hívjon fel egy ingyenes első beszélgetésre. Szeretettel várom. Kapcsolat, további információk: https://neuro-energetikai-kineziologia.hu/


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kineziológus utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 18 kerületében a fenti kineziológus (Asztalos Edit) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 50
  • busz: 36, 93A, 93, 182A, 182, 183, 184, 198, 217, 236, 236A, 282E, 284E
Térkép

A kineziológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem