Bereczky Szilvia

Cím: Budapest, IX. kerület Ráday utca  (térkép lent) útvonal ide

A kineziológia egyesíti a keleti gyógyászat bölcsességét a nyugati módszerekkel a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális jóllét elősegítésére. Honlap: http://kineziologust.hu


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kineziológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kineziológus környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti kineziológus (Bereczky Szilvia) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró), M4 (zöld metró)
  • villamos: 47, 47B, 48, 49
  • busz: 9, 15, 115
  • trolibusz: 83

A hármas metrónak van megállója a kineziológus közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3 vonalán nem jár a metró november 7-től a Lehel tér és a Nagyvárad tér között. Helyette pótlóbuszokkal vagy a lezárt szakaszt elkerülő alternatív járatokkal lehet utazni. A buszsávok miatt autóval is nehezebb lesz a belvárosban haladni.

Térkép

A kineziológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem