Kineziológusok - Budapesten - 10. kerületiek listája

Pehl Ildikó

Cím: 1105 Budapest, Mádi u. 2/b.  térképen / útvonal ide

A One Brain Kineziológia módszer lényege, hogy a téves, romboló mintákat hordozó információkat előhívjuk és korrigáljuk. A kineziológiai oldás során visszanyúlunk a gyökerekig, felderítve a jelen problémának a tudatalattiban lévő valódi okát. Ezáltal rálátásunk lesz arra, hogyan befolyásolják múltbeli tapasztalatok a jelen reakcióit. A kezelés folyamán feloldjuk a blokkokat, rögzült viselkedési reakciókat, megszabadulunk az esemény érzelmi töltésétől, ezáltal lehetővé válik a jövőben a szabad választás és egy új érzelmi reakció. Ez a gyógyító rendszer helyreállítja a felborult egyensúlyt. Honlap: http://tulaszemelyesen.hu


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kineziológus utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 10. kerületében a fenti kineziológus (Pehl Ildikó) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 3, 28A, 28, 37, 37A, 62, 62A
  • busz: 85, 161A, 161, 162, 162A, 168E, 185, 262

A kineziológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem