Napraforgó Kineziológia

Cím: 1062 Budapest, Andrássy út 98  (térkép, utcanézet lejjebb)

A kineziológia tágabb meghatározása szerint egy olyan alternatív, holisztikus szemléletű, komplementer jellegű személyiség-, képesség- és készségfejlesztő, valamint érzelmi stresszoldó módszer, amely segíti az egyént életmódjának és életszemléletének megújításában, a testi, lelki és érzelmi egészségének megőrzésében, valamint a problémák mögött meghúzódó okok feltárásában és a kialakult blokkok megszüntetésében. A kineziológiai kezelés célja a jelenbéli és múltbéli stresszeknek speciális korrekciós technikákkal való feloldása, a test harmonikus energiaáramlásának visszaállítása, a szervezet öngyógyító mechanizmusának beindítása. Kapcsolat, további információk: https://hu-hu.facebook.com/napraforgokineziologia


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kineziológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kineziológus környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti kineziológus (Napraforgó Kineziológia) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • busz: 105
Térkép

A kineziológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem