Győriné Szanyi Márta

Cím: Budapest, XXI. kerület Jupiter u. 2.  (térkép lent) útvonal ide

Rosszul érzed magad a bőrödben, szorongással, pánikbetegséggel küzdesz, állandóan kiújul az allergiád, párkapcsolati problémák vagy súlyfölösleg keseríti az életed? Bármely testi-lelki diszharmónia esetén segítséget nyújt a kineziológia. Ez a módszer egy nagy kaland, egy fajta belső utazás, amely során megismerheted önmagadat, cselekedeteid, viselkedéseid mozgatórugóit. A kezelés egyszerű, izomtest segítségével történik. Nem kell mást tenned, csak tartani a karod és bízni önmagadban! Lehet, hogy nem mindig fájdalommentes, mert az őszinte beszélgetés során a lelked mélyén eltemetett és felszínre hozott traumáid, nagy felismeréseid a mában félelemmel és fájdalommal töltenek el. Ám az alkalmazott korrekciók segítségével képes leszel elengedni minden feszültséget, feloldani minden fájdalmat és haragot, oldani a bánatot és a bűntudatot, szembe nézni gátlásaiddal. Honlap: http://holisztikus-kozmetika.hu


Budapest 21. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kineziológus utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 21. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 21 kerületében a fenti kineziológus (Győriné Szanyi Márta) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 35, 36
Térkép

A kineziológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem