Vízkeleti Diána

Cím: 1085 Budapest Stáhly utca 7-9.  (térkép lent) útvonal ide

Vízkeleti Diána Professzionális kineziológus, TEK szaktanácsadó, coach, Bach virágterapeuta Szent Rókus Kórház Rendelőintézet A kineziológia speciális energetikai korrekciós technikák segítségével feloldja a jelenbeli és múltbeli érzelmi stresszt, ezáltal energetikai egyensúlyt hoz létre a testben és aktiválja a test öngyógyító mechanizmusát. A kineziológia izomteszteléssel dolgozik. Az izmok és az agy szoros kapcsolatban vannak egymással. Agyunk, mint egy computer tárolja az információkat. Az izmok működésében mint egy elraktározott élmény és sérülésbenyomatok felderítésével foglalkozik a kineziológia. Tehát tudatos emlékezés nélkül is előhívhatók az emlékek a tudatalattiból. A kineziológus ezt úgy teszi lehetővé, hogy a feltett kérdést követően enyhe nyomást gyakorol a kliens kinyújtott karjára, amely erősen tart vagy elgyengül. A kineziológia mára már egy összetett, több rendszerből álló módszer. Honlap: http://www.dianakineziologia.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kineziológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kineziológus környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti kineziológus (Vízkeleti Diána) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 4, 6, 28A, 28, 37A, 37, 62
  • busz: 5, 6, 7E, 7, 8E, 99, 108E, 110, 112, 133E, 178, 217E
  • trolibusz: 74
Térkép

A kineziológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem