Vízkeleti Diána

Cím: 1102 Budapest Hölgy utca 34.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Vízkeleti Diána Professzionális kineziológus, TEK szaktanácsadó, coach, Bach virágterapeuta A kineziológia speciális energetikai korrekciós technikák segítségével feloldja a jelenbeli és múltbeli érzelmi stresszt, ezáltal energetikai egyensúlyt hoz létre a testben és aktiválja a test öngyógyító mechanizmusát. A kineziológia izomteszteléssel dolgozik. Az izmok és az agy szoros kapcsolatban vannak egymással. Agyunk, mint egy computer tárolja az információkat. Az izmok működésében mint egy elraktározott élmény és sérülésbenyomatok felderítésével foglalkozik a kineziológia. Tehát tudatos emlékezés nélkül is előhívhatók az emlékek a tudatalattiból. A kineziológus ezt úgy teszi lehetővé, hogy a feltett kérdést követően enyhe nyomást gyakorol a kliens kinyújtott karjára, amely erősen tart vagy elgyengül. A kineziológia mára már egy összetett, több rendszerből álló módszer. Honlap: http://www.dianakineziologia.hu


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kineziológus utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 10 kerületében a fenti kineziológus (Vízkeleti Diána) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 37A, 37
  • busz: 95, 195
Térkép

A kineziológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem