Költöztetés - Áruszállítás


Szolgáltatások
Vállalkozásunk a Költöztetés Budapest teljes körű szolgáltatásával igyekszik minden megrendelő válláról levenni a terhet, ami a költözés alatt ránehezedik, hogy a költözés befejeztével problémák nélkül élvezhesse az új helyre történő megérkezést.
Ha ügyfeleinknek nincs ideje az össze pakoláshoz, akkor a szállítómunkásain szakszerűen elvégzik ezt helyettük, a lerakóhelyen igény szerint ki is csomagolnak. A bútorok mozgatása és szállítása nagy körültekintést igénylő feladat, a sérülésmentes szállítás érdekében gyakorlott szállítómunkásokat biztosítunk. Szállítómunkásaink szakszerű munkájával és a díjmentes Stretch fólia biztosításával garantálni tudjuk, a bútorai épségben történő megérkezést a lerakóhelyre.
A színvonalas szolgáltatásunkba beletartozik a költöztető dobozok kölcsönzése, amivel könnyebbé tehetjük az előkészületeket a költözésre. Az erős költöztetődobozok biztosítják, hogy épségben érkezzenek meg a törékeny dolgok vagy éppen a kedvelt könyvei. Budapest területén belül ki is szállítjuk a költöztetődobozokat, így önnek ezek után sem kell rohangálnia, pénzt kiadni értük.
Kisebb lakásból nagyobba, albérletből albérletbe vagy család bővülése miatt szeretne költözni? A Költöztetés Budapest szolgáltatásunkkal gyorsan és stresszmentesen hidalja át a költözéssel járó nehézségeket, problémákat.



Ha további információkat és leírást szeretne olvasni rólunk, akkor bátran látogassa meg weboldalunkat: http://koltoztetes-aruszallitas.info

Térkép



 



Kapcsolat Adatvédelem