Padu Bt.

Cím: Budapest XII. Alkotás u. 39/d  (térkép, utcanézet lejjebb)

A betéti társaságunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy ügyfélkörünknek precíz megbízható gazdasági ügyintézésünkkel, megfelelő hátteret biztosítsunk az adózás és a jogszabályok útvesztőjébe, hogy ne érjék kellemetlen meglepetések. Az üzleti élet számos területén dolgozó cégeknek vállalunk könyvelési munkát, pl: vendéglátás, számítástechnikai szolgáltatás, bolti kiskereskedelem, stb. Cégünk komplexen segít a tanácsadástól a könyvvizsgálatig. Ügyfeleink érdekében más könyvelő- és ügyvédi irodákkal rendszeresen konzultálunk. Telefon: 06/20/250-2219


Budapest 12. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti könyvelőiroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a könyvelőiroda környékén van-e lehetőség parkolásra (12. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 12 kerületében a fenti könyvelőiroda (Padu Bt. ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 61
  • busz: 61, 105, 139, 140A, 140, 210, 210B
Térkép

A könyvelőiroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2024-ben
Kapcsolat Adatvédelem