Számottevő Bt.

Cím: 1054 Budapest, Honvéd utca 8. I/2.  (térkép lent) útvonal ide


Vállalkozásunk 1990 óta foglalkozik, cégek, egyéni vállalkozók könyvelésével, a belvárosban. Célunk a kezdő és már meglévő vállalkozások segítése,az ügyvezetők tájékoztatása az ügymenettel kapcsolatban, és minden olyan kérdésben ami támogatja őt a döntéshozatalban. A szakmai feladatok ellátásán túl,igazi siker ha támogató kapcsolatunk magabiztos fellépést ad tárgyalásai során. Honlap: http://szamottevo.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti könyvelőiroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a könyvelőiroda környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti könyvelőiroda (Számottevő Bt.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2
  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 70, 78
Térkép

Látogatóink az alábbi javításokat küldték be ehhez a térképhez:

  • itt található

A könyvelőiroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
2021-es munkaszüneti napok
2022-es munkaszüneti napok
Kapcsolat | Adatvédelem