Audit-Labtech Kft

Cím: 1114 Budapest, Fadrusz utca 12.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Igény esetén átvállaljuk adminisztratív irodai feladatait is. Ha úgy érzi, felőrli cége adminisztrációja, és nem tud az üzletre koncentrálni a papírmunka miatt, mi elkészítjük kimenő számláit, kezeljük banki utalásait, követjük kintlévőségeit, egyszerűsítjük hivatali ügyintézéseit.
Mi úgy gondoljuk, a könyvelés nem egy folyamat végét jelenti. A helyesen értelmezett számok segítik vállalkozása mindennapjait, ezért fontosnak tartjuk a folyamatos konzultációt és kapcsolattartást. Nem csupán lekönyveljük bizonylatait, de időszakosan áttekintjük cége gazdasági helyzetét is, és erről személyes tanácsadás formájában egyeztetünk.
Ha döntés előtt áll, beruházna, felvásárolna, összeolvadna, vagy egyszerűen pontos képet szeretne kapni vállalkozása gazdasági helyzetéről, mi átvilágítjuk cégét. Egy független szakértői vélemény megkönnyíti gazdasági döntéseit, optimalizálhatja adózását, és növelheti hatékonyságát.
Amennyiben az Ön cége egy multinacionális cégcsoport tagja, mi vállaljuk havi beszámolási kötelezettsége, riportjai elkészítését több nyelven is. A környező országokban kialakult együttműködésink alapján teljes kelet-európai cégcsoportok könyvelését is el tudjuk látni.
Számviteli, könyvelői szolgáltatásunk magában foglalja a klasszikus könyvelői feladatokat: könyvelés, bérszámfejtés, bevallás-készítés, hatóságok előtti képviselet - megbízható, minőségi munka formájában.
Lehetőséget nyújtunk helyszínre kihelyezett és távkönyvelésre egyaránt. Dokumentumait digitalizálva, rendszerezve tartjuk nyilván. Saját adatszervereink, dokumentum és ügyfélkapcsolat-kezelő szoftverünk és könyvelőprogramunk is a hatékony és biztonságos adatkezelést szolgálják.



Kapcsolat, további információk: http://www.audit.labtech.hu


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti könyvelőiroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a könyvelőiroda környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti könyvelőiroda (Audit-Labtech Kft) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 17, 19, 41, 47, 48, 49, 56A, 56, 61
  • busz: 7, 27, 33, 53, 58, 114, 150, 153, 154, 212, 213, 214, 240
Térkép

A könyvelőiroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem