Halom Medical Egészségközpont

Cím: 1102 Budapest, Halom u. 10. fszt. 3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Nőgyógyászat
Neurológia
Proktológia - A proktológia a végbél (bélrendszer legutolsó szakasza) vizsgálatával, betegségeivel és gyógyításával foglalkozik.
Ortopédia
Endokrinológia
Gyermek ortopédia
Bőrgyógyászat - A bőrgyógyászat a bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
Ultrahang diagnosztika
Diabetológia/ Belgyógyászat
Urológia
Sebészet
Kardiológia
Dietetika
Gasztroenterológia
Reumatológia
Tüdőgyógyászat - A tüdőgyógyászat a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik, idetartozik az asztma és az allergia kezelése is. A tüdő betegségei sok esetben más szervek betegségeivel együtt fordulnak elő, gyakran a keringési rendszert is érintik.



Kapcsolat, további információk: https://www.halommedical.hu


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 10 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Halom Medical Egészségközpont) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 37A, 37
  • busz: 10
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem