Doktor24 Cityzen Egészségközpont

Cím: 1134 Budapest, Váci út 37. I. emelet  (térkép, utcanézet lejjebb)

1400 négyzetméteren, mintegy 50 gyermek- és felnőttszakrendelés, hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező, kiemelkedő tudású orvosok, specialisták, különleges szakrendelések, saját labor és képalkotó diagnosztika vár a Váci úti rendelőintézetünkben a XIII. kerületben. A Cityzen Egészségközpont autóval és közösségi közlekedéssel is kényelmesen megközelíthető. Parkolás: A parkolásra a környék utcáin, valamint a P+R parkolóban van lehetőség. Ez időigényes lehet, kérjük érkezzen ennek megfelelően! Telefon: +36 1 44 33 200


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Doktor24 Cityzen Egészségközpont) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • trolibusz: 75, 79, N7679
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem