Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet

Cím: 1046 Budapest, Görgey Artúr u. 30  (térkép lent)


Szolgáltatások
Urológia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Tüdőszűrés
Labor leletek kiadása
Nőgyógyászat - A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat még akkor is elengedhetetlen, ha a páciens panaszmentes.
Endokrinológia
Kardiológia - A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág.
Gasztroenterológia - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Fogászati Röntgen
EEG
Pszichiátriai Szakrendelő és Gondozóintézet (pszichiáter, pszichológus)
Fogászat
Logopédia
Általános sebészet
Szájsebészet
Reumatológia - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
Mintavételi labor (felnőtt)
Gyógytorna
Allergológia
Röntgen
Nőgyógyászat – menopauza
Ortopédia - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
Érsebészet
Elektroterápia
Audiológia
Baleseti sebészet
EMG-ENG
Csontsűrűség mérés
Nőgyógyászati ultrahang
Bőr- és nemibeteg gondozó
Mozgásszervi rehabilitáció
Fül-orr-gégészet - A fül-orr-gégészet az orvostudomány azon ága, melyhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.
Tüdőgondozó
Mammográfia
Dietetika
Neurológia - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
Szemészet - A szemészet a szem felépítésével, működésével és betegségeivel foglalkozó szakterület.
Gyógymasszőr
Ultrahang diagnosztikaA betegellátást – a betegségek eredetének és okának kiderítését, a gyógyítást és a gyógyítás útjának ellenőrzését – 12 gyermek, és 34 felnőtt szakrendelés biztosítja. Kapcsolat, további információk: http://www.ujpestiszakrendelo.hu


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 4 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 12
  • busz: 12, 14, 20E, 96, 220
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem