Alfa Egészségközpont

Cím: 1036 Budapest, Lajos u. 66.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Onkológia
Arcszépészeti beavatkozások (plasztikai sebészet)
Belgyógyászat
Ultrahang diagnosztika
Bőrgyógyászat
Reumatológia
Endokrinológia
Aneszteziológia
Tüdőgyógyászat
Nemi gyógyászat - STI, STD
Nőgyógyászat
Labordiagnosztika
Urológia
Családtervezés, védőoltások
Komplex kivizsgálások
Pszichiátria
Kardiológia
DiabetológiaKimagasló, nemzetközileg elismert szakorvosokból álló csapatunk és a személyre szabott kezeléseink a garancia arra, hogy Ön magas színvonalú egészségügyi ellátásban részesüljön. A probléma megoldása érdekében az azonos időben dolgozó szakorvosok összehangolt munkája által biztosítjuk az azonnali orvosi konzultáció lehetőségét, az egységes szakmai irányelvek alapján történő ellátást. A magasan képzett sok évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek – sok esetben osztály vagy klinikavezető orvosok, a legkorszerűbb módszerek és eszközök, valamint a naprakész tudás a biztosíték egészsége megőrzésére, a gyógyulásra, valamint a régóta elhúzódó feltáratlan panaszok gyógyítására. Kapcsolat, további információk: http://www.alfaegeszsegkozpont.hu


Budapest 3. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (3. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 3 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Alfa Egészségközpont) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 19, 41
  • busz: 9, 29, 109, 111
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem