Royal Clinics Orvos Esztétikai Központ

Cím: 1054 Budapest, Alkotmány u. 16. II/8.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
arckezelés
testkezelés
végleges szőrtelenítés
nőgyógyászat - A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat még akkor is elengedhetetlen, ha a páciens panaszmentes.
plasztikai sebészet
bőrgyógyászat - A bőrgyógyászat bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.

Ki ne szeretné, ha önmaga és szerettei is szép kort érnének meg egészségben és fiatalosan? Önbizalommal teli önképünkhöz nagyban hozzájárul, hogy hány évesnek látnak bennünket mások, vonzóak vagyunk-e és sugárzik-e rólunk, hogy bizony, mi kicsattanó egészségnek örvendünk. Kapcsolat, további információk: http://www.royalclinics.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Royal Clinics Orvos Esztétikai Központ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 70, 72, 78
  • busz: 9, 15
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem