Medicover Alkotás Point Klinika

Cím: 1123 Budapest, Alkotás utca 50.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Bőrgyógyászat
Endokrinológia
Pulmonológia
Angiológia
Gyermekgyógyászat
ODM (csontsűrűség mérés)
Gasztroenterológia
Infektológia
Laborvizsgálatok
Belgyógyászat
ABPM vizsgálat
Urológia
EKG
Foglalkozás-egészségügy
H2 kilégzési tesztek
Fül-orr-gégészet
Hematológia
Reumatológia
Ultrahang vizsgálatok
Holter
Gyermek kardiológia
Nőgyógyászat
Gyermek pulmonológia
Dietetika
Oltási szaktanácsadás
Mammográfia
Röntgen
Ortopédia
Szemészet
Kardiológia
NeurológiaMegközelítés: Gépkocsival: BAH-csomópont felől a csomóponton áthaladva, az Alkotás utcán jobbra tartva, az első lehetőségnél a Győri útra ráfordulva, Csörsz utcai kereszteződést elhagyva lehet az Alkotás Point mélygarázsába balra kanyarodva behajtani. Déli pályaudvar felől az Alkotás utcán, a BAH-csomópontban a duplán balra kanyarodó sávot választva lehet visszakanyarodni, majd a BAH-csomópont felőli leírás szerint behajtás az Alkotás Point mélygarázsába. Márvány utca – Győri út felől érkezve a Táltos utca után, a Csörsz utca előtt jobbra kanyarodva lehet behajtani az Alkotás Point mélygarázsába. Gyalogosan: Bejárat az Alkotás utcától a Csörsz utcán haladva a második, a Győri úthoz közelebb eső B és C épületszárny közötti bejáraton keresztül. Kapcsolat, további információk: https://medicover.hu


Budapest 12. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (12. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 12 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Medicover Alkotás Point Klinika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 61
  • busz: 139, 140A, 140, 212
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem