Budai Corvin Orvosi Rendelő

Cím: 1011 Budapest, I. kerület Corvin tér 2.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Laborvizsgálat – magán vérvétel, vizelet vizsgálat
Gyógytorna, gyógymasszázs, Soft Laser
Urológia
CT, MRI
Pszichiátria
Kardiológia
Belgyógyászat, endokrinológia
Genetika tanácsadás
Szülészet – nőgyógyászat
Belgyógyászat / gasztoenterológia
Bőrgyógyászat
Neurológia szakrendelés
Genetikai ultrahang
Dietetika
Ultrahang DiagnosztikaMagánrendelő, az egészség szolgálata mellett, ennek a hitvallásnak szentelve kezdte meg működését. Amikor orvoshoz megyünk, jó kezekben akarunk lenni. A Budai Corvin Orvosi Magánrendelő munkatársai hisznek a professzionális hozzáállásban és abban, hogy a páciensek érdekeit, illetve egészségét kell szem előtt tartani. A nálunk praktizáló szakorvosok elismert szaktekintélyek, szakterületük elhivatott képviselői. Szülészeti, nőgyógyászati és bőrgyógyászati panaszok, kérdések, illetve laborvizsgálatok esetén minden nap állunk a páciensek rendelkezésére. Kapcsolat, további információk: http://www.corvinorvosirendelo.hu


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 1 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Budai Corvin Orvosi Rendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: N19, 19, 41
  • busz: 16
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem