Olivamed

Cím: 5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Orvoskozmetológia
Reumatológia - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
Dietetikai, táplálkozási szaktanácsadás - A dietetikus olyan szakember, aki segítséget nyújt az egyénre szabott korszerű, kiegyensúlyozott táplálkozás megismerésében, kiválasztásában.
Neurológia, gyermekneurológia - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
Pszichiátria - A pszichiátria a mentális zavarok diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a lelki betegségek biológiai alapjait vizsgálja, az idegrendszeri átvivőanyagok (ún. neurotranszmitterek) módosulásait célozza meg a pszichés zavarok kezelésében. A pszichiáter olyan orvos, aki rendelkezik pszichiátriai szakképesítéssel.
Szülészet - Nőgyógyászat
Urológia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Gyógypedagógiai-Pszichopedagógiai Szolgáltatás
Gyermekgyógyászat, Szoptatási tanácsadás
Étkezési tanácsadás
Kézsebészet
Belgyógyászat - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely számos speciális szakirányt foglal magában. A belgyógyász feladata, hogy általános, nem egyértelmű tünetek esetén a kivizsgálást megkezdje, és a diagnózis felállítását követően a gyógykezelést elindítsa, vagy –amennyiben szükséges- speciális szakrendelésre irányítsa a beteget a lehető legszakszerűbb ellátás céljából.
Korszerű Emlődiagnosztika
Pszichológiai konzultáció
Gyermek ortopédia - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
Sebészet
Kardiológia - A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág.
Idegsebészet
Fül-orr-gégészet - A fül-orr-gégészet az orvostudomány azon ága, melyhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.
Ultrahang-diagnosztika - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Ortopédiai szakrendelés - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
Hagyományos bőrgyógyászat

Az Oliva Med Magánklinika exkluzív környezetben várja látogatóit. Nézzen körül nálunk és gyógyuljon minőségi szolgáltatásainkkal. Kapcsolat, további információk: https://www.olivamed.eu

Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem