Budai Endokrinközpont

Cím: Budapest, II. Lövőház u. 1-5.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
ÉLETMÓD ORVOSLÁS
RITKA ENDOKRIN KÓRKÉP
ULTRAHANG - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
PAJZSMIRIGY
GYERMEKENDOKRINOLÓGIA
INZULINREZISZTENCIA
LABOR- ÉS KÉPALKOTÓ VIZSGÁLATOK
DIABETOLÓGIA - A diabetológia a diabétesszel, vagyis a cukorbetegséggel és annak megelőzésével, gyógyításával foglalkozó orvosi tudományág. A cukorbetegség a szervezet anyagcseréjének krónikus megbetegedése. Az elnevezés az egyik főtünetre, a cukor vizelettel való fokozott kiválasztására és a megemelkedett vizeletmennyiségre utal.
PCOS

A cukorbetegség ma már szinte népbetegségnek számít. Sajnos a betegség diagnosztizálása sokszor csak akkor történik meg, amikor a betegség már szövődményeket is okozott. Az időben történő diabétesz szűrés kiemelt fontosságú, akkor is, ha a családban volt már cukorbeteg. Kapcsolat, további információk: https://www.endokrinkozpont.hu


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Budai Endokrinközpont) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 4, 4-6, 6, 17, N18, 56A, 56, 59B, 59A, 59, 61
  • busz: 4-6, 6, 16A, 16, 22, 22A, 39, 59, 61, 91, 102, 116, 128, 129, 149, 155, 156, 222
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem