II. Kerület Önkormányzat Szakorvosi Rendelőintézete

Cím: 1027 Budapest Feketesas u. 6.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Oszteoporózis
Tüdőgyógyászat, Tüdőgondozó, Tüdőszűrés - A tüdőgyógyászat a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik, idetartozik az asztma és az allergia kezelése is. A tüdő betegségei sok esetben más szervek betegségeivel együtt fordulnak elő, gyakran a keringési rendszert is érintik.
Bőr- és Nemibeteg Gondozó
Gyógytorna - A gyógytorna olyan fizioterápiás módszer, amellyel az egyes mozgásszervi panaszokat, sérüléseket hatékonyan lehet kezelni.



Kapcsolat, további információk: http://www.kapas.hu


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (II. Kerület Önkormányzat Szakorvosi Rendelőintézete) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6, 17
  • busz: 6, 11, 91, 111, 191, 291
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem