Med-Aesthetica Orvosi Központ

Cím: 1133 Budapest Váci út 76.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Mycoplasma, ureaplasma
Sebészet
Vérzészavarok
Recept igénylés
Szemölcs kezelése
Vér- és vizeletvizsgálat
Nőgyógyászat - A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat még akkor is elengedhetetlen, ha a páciens panaszmentes.
Tinédzser nőgyógyászat
Fokozott szőrnövekedés
Akne kezelése
Fülmosás
Hegkezelés
Rekedtség vizsgálat
24 órás vérnyomásmérés és monitorozás (ABPM)
PCO (policisztás ovárium szindróma)
PCO (policisztás ovárium szindróma)
HPV szűrőcsomag
Post Covid / COVID-19 utáni kardiológiai kivizsgálás
Anyajegyszűrés
Benőtt köröm eltávolítása
Gasztroenterológiai szűrések - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Orrspray függőség kezelés, orrdugulás vizsgálat
Pajzsmirigy ultrahang vizsgálat
D-vitamin szint vizsgálat
Allergiavizsgálat - Az allergológia az orvostudomány allergiás betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó ága. Az allergia túlérzékenységet jelent: az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből.
Gyermekbőrgyógyászat - A bőrgyógyászat a bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
Ekcéma gyermekkorban
Ekcéma
Előbőr felválasztása
Labordiagnosztika - A laboratóriumi szűrővizsgálatoknak köszönhetően gyakran már olyankor kimutatható lehet egy kóros elváltozás, amikor klinikai tünetek még egyáltalán nem jelentkeznek, így a betegség korábban felismerhető és időben kezelhető lesz. Laboratóriumi tesztek képezik a legtöbb diagnózis alapját, megerősítenek, vagy cáfolnak diagnosztikai feltételezéseket.
Candida szűrés
Gyermek szakrendelések
Füldugulás kezelése
Gócszűrés
Tumormarker vizsgálat
Fogamzásgátlás
Plasztikai sebészet - A plasztikai sebészet az emberi test helyreállításával, rekonstrukciójával vagy megváltoztatásával foglalkozó sebészeti szakterület.
Genitális herpesz szűrés
Kismedencei fájdalom kivizsgálása
Gyermekurológia
Nőgyógyászati rákszűrés
Gyermekendokrinológia - Az endokrinológia az orvostudomány azon ága, amely a belső elválasztású mirigyek betegségeivel és rendellenességeivel foglalkozik.
Magas vérnyomás szűrőcsomag
Condyloma eltávolítás
Gyermek endokrinológia - Az endokrinológia az orvostudomány azon ága, amely a belső elválasztású mirigyek betegségeivel és rendellenességeivel foglalkozik.
Doppler áramlás vizsgálat
HPV szűrés
Kardiológia - A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág.
Orrvérzés csillapítás kauterrel
Trichonomas szűrés
Fogyókúrás tanácsadás
Hegkimetszés
Szívultrahang
Egészségmegőrző- és szűrőcsomagok
Urológia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Nőgyógyászati vizsgálat ultrahanggal - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
HIV szűrés
Urológiai betegségek - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Nemi betegségek (STD) szűrése
Chlamydia szűrés
Bőrgyógyászat - A bőrgyógyászat a bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
Trombóziskockázat vizsgálata (Leiden mutáció)
Ultrahang diagnosztikai vizsgálatok
Ultrahang vizsgálat - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Gyermekurológia
Gyermekbőrgyógyászat - A bőrgyógyászat a bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
Endokrinológia - Az endokrinológia az orvostudomány azon ága, amely a belső elválasztású mirigyek betegségeivel és rendellenességeivel foglalkozik.
Nagylabor vizsgálat - A laboratóriumi szűrővizsgálatoknak köszönhetően gyakran már olyankor kimutatható lehet egy kóros elváltozás, amikor klinikai tünetek még egyáltalán nem jelentkeznek, így a betegség korábban felismerhető és időben kezelhető lesz. Laboratóriumi tesztek képezik a legtöbb diagnózis alapját, megerősítenek, vagy cáfolnak diagnosztikai feltételezéseket.
Bőrelváltozások eltávolítása
Hasi és kismedencei ultrahang vizsgálat
Bőrgomba és kezelése
Sérv műtét
Korpás fejbőr
Fitymafék műtét
Fül-orr-gégészet - A fül-orr-gégészet az orvostudomány azon ága, melyhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.
Mell és axilla ultrahang vizsgálat
Nemi betegségek (STD) szűrése
Hallójárat gyulladás
Köröm betegségeinek kezelése
Terheléses EKG
Anyajegy eltávolítás
Szívultrahang - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Rosacea kezelés
Hüvelygomba vizsgálat
Kardiológiai szakorvosi kivizsgálás és nyomon követés - A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág.
24 órás EKG monitorozás (Holter vizsgálat) és WIWE mobil EKG
Toxoplazma szűrés
Pajzsmirigy betegségei
Ultrahangos petevezeték átjárhatósági vizsgálat (HyCoSy) - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Idegentest eltávolítás
Magas vérnyomás kezelése
Arcüreggyulladás (orrmelléküreg-gyulladás)



Kapcsolat, további információk: http://www.medaesthetica.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Med-Aesthetica Orvosi Központ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • trolibusz: 75, 79
  • busz: 15
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem