Versys Clinics

Cím: 1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
genetikai centrum
kardiológiai szakambulancia - A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág.
endokrinológia központ - Az endokrinológia az orvostudomány azon ága, amely a belső elválasztású mirigyek betegségeivel és rendellenességeivel foglalkozik.
férfi meddőségi központ
reprodukciós ultrahang diagnosztikai centrum - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
sikertelen terhesség ambulancia
plasztikai sebészet
labordiagnosztikai központ
nőgyógyászat - A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat még akkor is elengedhetetlen, ha a páciens panaszmentes.
egynapos sebészeti centrum
dietetika - A dietetikus olyan szakember, aki segítséget nyújt az egyénre szabott korszerű, kiegyensúlyozott táplálkozás megismerésében, kiválasztásában.
veracity - prenatális teszt
donor program
implantációs genetikai vizsgálatok
lombik bébi program
urológiai központ - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.

Kapcsolat, további információk: http://versysclinics.com


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem