Ilka - egészségház

Cím: 1143 Budapest Ilka utca 36., I. 3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Gasztroenterológia - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Tüdőgyógyászat, onkológia - Az onkológia a jó és rosszindulatú daganatos betegségek kutatásával, diagnosztikájával, kezelésével és gyógyításával foglalkozó orvostudományi ág.
reflux betegség kezelése
rizikófaktorok meghatározása
vércukorszint mérés
ételallergiák és intoleranciák szűrése
helyi érzéstelenítésben
vizelet vizsgálat
gyomortükrözés
szívultrahang - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
diétás szaktanácsadás
egészséges étrend összeállítás
vastagbélrák szűrés
ambuláns sebészeti beavatkozások (anyajegyek, szemölcsök, benőtt köröm)
teljes orvosi kivizsgálás
helicobacter vizsgálat
fogyókúrás tanácsadás, energiabő étrend kialakítása
Gyermekgyógyászat
életmódváltó étrend és fogyás program kialakítása
gyermek gasztroenterológia - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
nyaki erek
menedzser szűrés
székrekedés étrendi kezelése
Dietetika - A dietetikus olyan szakember, aki segítséget nyújt az egyénre szabott korszerű, kiegyensúlyozott táplálkozás megismerésében, kiválasztásában.
lágyrészek
koleszterinszegény diéta, a magas vérnyomás étrendi lehetőségei
Gyorstesztek
Sebészet, érsebészet, proktológia - Az érsebészet az erek, elsődlegesen az artériák és a vénák megbetegedéseinek kezelésével foglalkozik. Ebbe a körbe tartozik az érszűkület, a visszeresség, az értágulatok, a trombózis és a mélyvénás trombózis utáni tünetek diagnosztizálása, azok kezelése.
receptfelírás
Belgyógyászat - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely számos speciális szakirányt foglal magában. A belgyógyász feladata, hogy általános, nem egyértelmű tünetek esetén a kivizsgálást megkezdje, és a diagnózis felállítását követően a gyógykezelést elindítsa, vagy –amennyiben szükséges- speciális szakrendelésre irányítsa a beteget a lehető legszakszerűbb ellátás céljából.
végtagok vénái
fertőzéses betegségek szűrése
reflux diéta
életmód tanácsadás
egyedi étrendek összeállítása (reflux, fogyókúra, hízókúra, lisztérzékenység, tejcukor érzékenység, pajzsmirigy túlműködés diéta)
Ultrahang diagnosztika - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Kardiológia, szívultrahang - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
lipoma, atheroma (zsír- és kásadaganat) eltávolítás
hasi, kismedencei
izületek
lisztérzékenységi teszt (Cöliakia gyorsteszt)
H2 kilégzési teszt (laktóz vagy laktulóz vagy glükóz vagy fruktóz)
cukorbetegség vizsgálat
Helicobacter pylori kilégzési teszt
laboratóriumi vizsgálatok - A laboratóriumi szűrővizsgálatoknak köszönhetően gyakran már olyankor kimutatható lehet egy kóros elváltozás, amikor klinikai tünetek még egyáltalán nem jelentkeznek, így a betegség korábban felismerhető és időben kezelhető lesz. Laboratóriumi tesztek képezik a legtöbb diagnózis alapját, megerősítenek, vagy cáfolnak diagnosztikai feltételezéseket.
túlsúlyos páciensek számára fogyókúra program
vérkép vizsgálat
érsebészet (visszér kezelés injekcióval)
Endokrinológia - Az endokrinológia az orvostudomány azon ága, amely a belső elválasztású mirigyek betegségeivel és rendellenességeivel foglalkozik.
altatásban és bódításban
endokrinológiai vizsgálat - Az endokrinológia az orvostudomány azon ága, amely a belső elválasztású mirigyek betegségeivel és rendellenességeivel foglalkozik.
aranyérkezelés, visszérproblémák kezelése
állapotfelmérés (EKG, vérnyomásmérés)
ellenőrző vizsgálat
pajzsmirigy
Laboratóriumi vizsgálatok - A laboratóriumi szűrővizsgálatoknak köszönhetően gyakran már olyankor kimutatható lehet egy kóros elváltozás, amikor klinikai tünetek még egyáltalán nem jelentkeznek, így a betegség korábban felismerhető és időben kezelhető lesz. Laboratóriumi tesztek képezik a legtöbb diagnózis alapját, megerősítenek, vagy cáfolnak diagnosztikai feltételezéseket.
fájdalommentes vastagbéltükrözés
gyermek gasztroenterológia konzultáció és tanácsadás - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
pajzsmirigy vizsgálata vérvétellel
aranyér viszsgálat
polip eltávolítás
ultrahangos-izotópos vizsgálat (többlépésben, együttműködve az Ultrahang diagnosztikát végző doktornőnkkel és az Uzsoki Kórházzal)
gyomorballon + terápia túlsúlyos páciensek számára
cukorbeteg étrend kialakítás
pajzsmirigy alulműködés és túlműködés kezelése
szövettani mintavétel
vékonybél kapszulás vizsgálata
cukorbetegek étrendjének összeállítása
Diabetológia - A diabetológia a diabétesszel, vagyis a cukorbetegséggel és annak megelőzésével, gyógyításával foglalkozó orvosi tudományág. A cukorbetegség a szervezet anyagcseréjének krónikus megbetegedése. Az elnevezés az egyik főtünetre, a cukor vizelettel való fokozott kiválasztására és a megemelkedett vizeletmennyiségre utal.



Kapcsolat, további információk: http://www.ilkaegeszseghaz.hu

BKV megállók

Budapest 14 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Ilka - egészségház) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 72, 75
  • villamos: 1A, 1
  • busz: 5, 7E, 7, 8E, 108E, 110, 112, 133E
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem