Sanatim Orvosi Rendelő

Cím: Budapest VI. kerület, Ó utca 6. fsz. 1.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
reumatológia - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
lézerterápia
háziorvosi ellátás
munkaköri alkalmassági vizsgálatok végzése
sportorvoslás
elektromagnetoterápia: (=EMT, 'mágnes-karika')
időszakos, soronkívüli- és záróvizsgálatok végzése
lézer-akupunktura
belgyógyászat - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely számos speciális szakirányt foglal magában. A belgyógyász feladata, hogy általános, nem egyértelmű tünetek esetén a kivizsgálást megkezdje, és a diagnózis felállítását követően a gyógykezelést elindítsa, vagy –amennyiben szükséges- speciális szakrendelésre irányítsa a beteget a lehető legszakszerűbb ellátás céljából.
ultrahang-kezelés, szonoforézis
üzemorvosi ellátás
elektroterápia
fizioterápia

Kapcsolat, további információk: http://www.sanatim.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Sanatim Orvosi Rendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró), M3 (kék metró)
  • trolibusz: 72
  • busz: 9, 15, 105, 210B, 210
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem