Haller Medical Nőgyógyászati Magánrendelő

Cím: 1096 Budapest, Haller u. 23-25/A  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Fogamzásgátlás
Családtervezés
Várandósgondozás
Nőgyógyászat - A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat még akkor is elengedhetetlen, ha a páciens panaszmentes.
Petevezeték átjárhatósági vizsgálat (Hycosy)
Szűrővizsgálatok
Nőgyógyászati tenyésztések, mikrobiológia
Haller Medical Nőgyógyászati Magánrendelő
Laborvizsálatok - A laboratóriumi szűrővizsgálatoknak köszönhetően gyakran már olyankor kimutatható lehet egy kóros elváltozás, amikor klinikai tünetek még egyáltalán nem jelentkeznek, így a betegség korábban felismerhető és időben kezelhető lesz. Laboratóriumi tesztek képezik a legtöbb diagnózis alapját, megerősítenek, vagy cáfolnak diagnosztikai feltételezéseket.



Rendelőnk Budapest belvárosában, a Haller utcában, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen van. BKK: 3-as metró Nagyvárad téri megállójától 5 perc séta, vagy a metrótól a 24-es villamossal 1 megálló (Balázs Béla utca). Parkolási lehetőség: a környező utcákban (fizetős parkoló övezet található). Kapcsolat, további információk: https://hallermedical.hu

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Haller Medical Nőgyógyászati Magánrendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2B, 23, 24, 51, 51A
  • busz: 281
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem