Panoráma Poliklinika

Cím: 1126 Budapest, Derkovits u. 7.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Neurológia - A neurológiai, idegrendszeri betegségek az egész test működésére hatást gyakorolnak. Az agy, a gerincvelő, valamint az idegek működési zavarai változó, illetve különböző súlyosságú tüneteket okozhatnak, amelyek jelentősen befolyásolhatják a mindennapok minőségét. Bizonytalan járás, egyensúlyzavar, kettős látás (pl. COVID fertőzés után), fejfájás, nyaki keringési zavar: ezek a tünetek mind- mind neurológiai ellátást igényelnek
Onkológia - Az onkológia az orvostudománynak a daganatos betegségek kezelésével, felismerésével és kutatásával foglalkozó ága. Az onkológus szakorvos feladata első körben a daganat felismerése. Erre számos vizsgálat létezik, mint például az ultrahang, biopszia, endoszkópos mintavétel, röntgenvizsgálat, CT-vizsgálat, MR-vizsgálat, PET scan és egyéb radiológiai kivizsgálási módszerek. A fenti vizsgálatokon felül vérből vett laborvizsgálattal is fény derülhet egy daganatos megbetegedésre
Haematológia - A hematológia egy speciális orvosi szakterület, amely a vérrel, a vérképző szervekkel és a nyirokrendszerrel foglalkozik. A hematológus szakorvos sok más mellett vizsgálja a vörösvérsejteket, a fehérvérsejteket, a vérlemezkéket és a véralvadás folyamatában résztvevő fehérjéket. Ezen kívül a hematológia látóterébe tartozik a csontvelő, a nyirokszervek és a lép egészsége, illetve betegsége.
Kardiológia - A kardiológia a szív- és az érrendszer betegségeivel foglalkozó orvosi szakág, amely a belgyógyászati orvoslás egyik speciális ága. A kardiológiai kivizsgáláshoz a szívultrahangon kívül a szakorvos, rendelőnkben végezhet EKG -vizsgálatot (nyugalmi), illetve Holter – vizsgálatot (24 órás EKG vizsgálat), ABPM vizsgálatot (24 órás vérnyomásmérés, a magas vérnyomás – alacsony vérnyomás, ingadozó vérnyomás kiszűrésére)
Idegsebészet - Az idegsebészet egy szerteágazó ága az orvostudománynak, mely a központi (centrális) idegrendszer, azaz az agy és a gerinc, illetve a végtagi (perifériás) idegek műthető elváltozásaival foglalkozik. A különböző idegekkel kapcsolatos betegségek kezelését nem csak idegsebészek, hanem ideggyógyászok és részben ortopéd-traumatológusok, reumatológusok, valamint gyógytornászok és manuálterapeuták is végzik.
Endokrinológia - Az endokrinológia a pajzsmirigy, a mellékvesék, a hasnyálmirigy, az agyalapi mirigy, valamint a nemi mirigyek betegségeivel foglalkozik. Ezen belső elválasztású mirigyek működésekor felléphetnek öröklött és szerzett betegségek, amelyek igen különböző tünetekkel jelentkezhetnek. Az endokrin rendszer rendellenességét is számos tünet jelezheti.
Ultrahang diagnosztika (felnőtt) - Ultrahang vizsgálatok felnőtt pácienseink részére klinikánkon: Emlő ultrahang (mell ultrahang) vizsgálat hasi ultrahang vizsgálatok (hasi sérv, gyomor, máj, lép, epe, epeutak, vese uh; komplex hasi ultrahang) kismedencei ultrahang, pajzsmirigy ultrahang, nyaki főverőér ultrahang (carotis doppler), végtagi erek, artériák, mélyvénás (trombózis kiszűrésére szolgáló) UH, nyaki UH és felszínes lágyrész UH (bőr alatti izom, zsírszövet, kötőszövet, ill
Nefrológia - A nefrológia a vesék egészségével foglalkozó orvosi szakterület. A nefrológia a vesebetegségek gyógyítása mellett a prevencióra, azaz a megelőzésre is kiemelt hangsúlyt fektet, a nefrológus a cukorbetegek, a magas vérnyomással vagy valamilyen anyagcsere betegséggel együtt élők rendszeres kontrollját is végzi.
Manuálterápia - A manuálterápia a mozgató szervrendszer visszafordítható elváltozásait célzó, kézzel végzett diagnosztikai és gyógyító eljárások összessége. Az emberi test csontjainak helyzetét, ízületeinek és az izomrendszer állapotát, az idegrendszeri kontroll milyenségét mérjük fel és kezeljük speciális fogásokkal. A manuálterápia során egy mozgásszervi anamnézist veszünk fel, figyelembe véve a szakorvos által felállított diagnózist, a leletek eredményét
Fájdalomambulancia - Gyors segítség a krónikus fájdalmakra. Fájdalomterápia szakszerű kezelésekkel a fájdalom okának megszűntetéséért. Idegsebész szakorvos vezette orvosi team összehangolt munkájával végzett kezelések célzottan a fájdalom helyén ható eljárásokkal. A fájdalomambulancia a különböző eredetű és eltérő területeken jelentkező fájdalmak enyhítésére, illetve megszüntetésére jött létre járóbeteg rendelőnkben. A különböző testi tüneteinkkel általában más-más szakorvoshoz fordulunk
Angiology - Az angiológia a keringési rendszer és az érhálózat – az artériák (azaz a verőerek vagy ütőerek), a vénák (vagyis a gyűjtőerek) és a nyirokerek – működésével foglalkozó orvosi szakterület. Az angiológiai vizsgálat célja a vér- és nyirokkeringés, valamint az érrendszer állapotának feltérképezése, az ezeket érintő elváltozások diagnózisa, nyomon követése és kezelése.
Belgyógyászat - A belgyógyászat, mint orvosi szakterület a szervezet egészét érintő betegségekkel és azok gyógyításával foglalkozik. Így a szív- és érrendszer, légző-, vérképző-, emésztőszervek, máj, belső elválasztású mirigyek stb. A Panoráma Poliklinikán jól képzett, több szakvizsgával is rendelkező belgyógyász szakorvososok látják el a betegeket.
Tüdőgyógyászat - Nehézlégzés, sípoló légzés, hurutos és száraz köhögés, mellkasi fájdalom mind olyan tünetek, melyek megjelenése tüdőgyógyászat (pulmonológus szakorvosi) vizsgálatot és kezelést tesznek szükségessé. A fenti tünetek lehetnek elsődlegesen a légutakat, tüdőt érintő megbetegedések jelei, de más szerv érintettségére is utalhatnak. Dr. Tóth Helga tüdőgyógyász, allergológus-immunológus tüdőgyógyászati magánrendelésén a légutak megbetegedéseit sokoldalú szakmai tapasztalattal vizsgálja



Kapcsolat, további információk: https://panoramaklinika.hu


Budapest 12. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (12. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 12 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Panoráma Poliklinika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 61
  • busz: 105, 139, 140A, 140, 212, 212B, 212A
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem